СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 15.11.2021 – 21.11.2021

x


Ежедневието ви през тази седмица ще е доста натоварено, възможно е да е извън обичайния или традиционен ритъм. Причините за това могат да бъдат допълнителни задачи, с които трябва да се справите, включително такива, които са се натрупали във времето, но все още не са намерили изход или решение.

Сега през настоящия период вие може да въздействате на всичко горе-описано и да спечелите от това, като минимум – да разтоварите евентуално напрежение, което се е натрупало във времето, да получите съобразно награда за полагане до този момент усилия, да материализирате желанията си.

Звездите ви дават шанс да подействате позитивно на материалното си състояние по горе-описания начин.

Ако това е невъзможно, тогава някои от вас ще потърсят нови източници за печалба или ще преведат в реализация паралелни, допълнителни доходи.

Някои от вас ще се радват на тайна или друг вид опека, която ви пази гърба, измъква ви от сложни ситуации и действа позитивно на благосъстоянието ви.

Периодът е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Някои от вас може да имат нужда от почивка, да намалят темпото, преди да прелистят нова страница в живота си.

Знакови и показателни събития можете да очаквате в дните на пълнолунието на 19-ти и 20-ти ноември, те ще ви покажат до колко сте стабилни, в професионален или материален аспект, на кого и какво можете да разчитате…

Хубаво е да бъдете по-внимателни към здравето си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени