Модата на 2000-те години се завръща! Кои дрехи на Juicy Couture си струва да имате?

x

Анцузите Juicy Couture предизвикаха истински фурор през 2000-те години със залепените искрящи кристали около джобовете. Плюшено-велурените комплекти в нежни бебешки цветове бяха носени от такива известни личности като Дженифър Лопес, Линдзи Лоън и Парис Хилтън. Дори Мадона избра да се появи в розовия кадифен анцуг с декорация от кристали. И така марката доби голяма популярност. Изглежда, че дамите са се очаровали от тези дрехи и са ги носели, защото им харесват и им предлагат пълен комфорт. Носталгията по стила, зададен от Juicy Couture, явно е толкова силна, че служи за мотивация модата от онези дни отново да излезе на дневен ред. Нека разгледаме в кои дрехи на марката си заслужава да инвестирате.



Какво представлява брандът Juicy Couture

Марката Juicy Couture е създадена в средата на 90-те с цел да вкара изключителния лукс в ежедневието. Казуалните спортни панталони, които подчертават женствените извивки на тялото спечелиха любовта на знаменитостите в началото на века и се превърнаха в тяхна култура. Очевидно е, че дизайнерите на бранда са били вдъхновени от популярните момичета в гимназията, големите бижута и пухкавите кученца, които са носели в чантите си. В последните няколко години Juicy Couture не е вече културата на знаменитостите. Сега Juicy Couture принадлежи на хората.

Juicy Couture изчезна от кръгозора след финансовата криза от 2007 г, когато финансите на хората започнаха да се топят, но през последните няколко години отново се наблюдава възход на тази марка. След това удря пандемията и за разлика от първата криза, тя увеличава още повече продажбите на марката. Причината за това е, че по това време всички търсят удобни дрехи за работа от дома и Juicy Couture се оказа подготвен да снабди тази нужда.

Ново сътрудничество за нова колекция

Сега Juicy Couture започна сътрудничество със скандинавската марка Ganni, чрез която хората получават еко дрехи. Органичната колекция включва дънки, тениски, рокли, шапки и разбира се, велурени анцузи с логото Ganni x Juicy. Всички кристали, използвани за декорация по анцузите, са произведени от рециклирани материали, с което печелят сърцата на потребителите.

Висококачествени материали и дизайн

Juicy Couture е посветен на предлагането на висококачествени облекла и аксесоари, които издържат дълго и предоставят усещането за лукс. Марката използва висококачествени материали и се фокусира върху детайлите и дизайна, за да създаде облекла и продукти, които са едновременно модерни и удобни. Когато си купувате Juicy Couture, можете да сте сигурни, че получавате продукти, които отговарят на високи стандарти.

Емблематичните колекции на Juicy Couture

Juicy Couture е известен с емблематичните колекции от лежерни облекла, особено с популярните велурени панталони и подхождащи якета, които се превърнаха в модна класика. Заслужава си да изберете някои от тези модели на https://modivo.bg/c/zheni/marka:juicy_couture. Марката предлага и модерни рокли, топове, поли и връхни дрехи, които отговарят на всеки вкус и стил. Най-новите колекции на Juicy Couture определено ще ви накарат да се чувствате елегантни и в пълен комфорт.

Фантастичната гама дрехи Juicy Couture и аксесоари, като дамската чантичка през рамо, могат да трансформират гардероба ви и да ви дават усещане за стил и лукс. По този начин ще обновите визията си според най-новите тенденции и класики от Juicy Couture.


партньорска статия

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени