СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 27.07.2015 – 02.08.2015

x

6-Virgos


В периода на Лъва вие сте все по-склонни към равносметки или ескалират обстоятелства, които ви принуждават да оставите вид приоритети и идеи зад гърба си, преди да продължите напред.

В повечето случаи вие се оказвате коректив за околните, благодарение на разумните ви преценки, склонност да се придържате към факти, а не емоции. Е, през тази седмица звездите ще ви подтикват да излезете извън типичния ви тон и благоразумие по различни поводи, защото не „чуват” какво казвате или не се съобразяват достатъчно с думите ви, а диалогичността е намалена, защото узнавате някаква тайна или пък ескалира необходимост от разяснителни разговори, които да внесат яснота за натрупани и недоизказани въпроси и чувства, а също и необходимост по-енергично да влияете на най-близкото си обкръжение, да му помагате или напътствате – в пряк и преносен смисъл.

Периодът е ключов за взаимоотношенията ви или доста показателен като минимум – разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

В понеделник и вторник сте разсеяни или се разкъсвате между различни приоритети.

В сряда и четвъртък можете да влияете в значима степен на събитията, да извличате ползи в обективно сложни ситуации, да изпъквате пред останалите. Хора, близки до сърцето ви, обсебват вниманието ви и са повод за силни преживявания. Притежавате и доза късмет – възползвайте се.

В петък, събота и неделя сте много натоварени, дните са динамични и изпълнени с предизвикателства, така че „почивате” активно, а не според очакванията.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени