София Лорен без цензура! За остаряването, красотата и Холивуд

x

За журналистическите въпроси

„Ставам нервна всеки път, когато започвам да правя нещо ново, дори ако то няма да продължи дълго. Например, когато за първи път се кача на някоя сцена, мога да бъда малко… не точно уплашена, но да усетя известна несигурност. Когато видя как се случват нещата и как те ми влияят, се чувствам спокойна. Когато съм себе си, всичко се получава много лесно. Ако си добър човек, винаги знаеш как да отговориш добре на въпросите. Ако си лош, може би трябва да се притесняваш за себе си и за това, което отговаряш. Аз съм добра и отговарям приятно и в тон с начина, по който се чувствам. Винаги уважавам характера си и се доверявам на себе си. И нямам нищо за криене, нали знаете?”


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Галин Петков (@galin_petkow) на


За равносметките

„В дългата кариера, която имах досега, е много трудно да критикувам моментите, през които съм минала, и за които никога не съм споменавала пред други. Това е нещо нормално, защото не винаги можеш да се радваш на победа – има мигове, може би мигове на слабост, в които сте правили неща, от които не сте особено щастливи. Ако ме питате кои са те, ще ви отговора, че не знам, защото ако трябва да мина отново през целия си живот, ще има доста за разказване.”
За остаряването

„Всъщност, когато бях на 20 години, не съм си и помисляла, че един ден ще доживея до 80 години, но това е факт. Казвам си: Боже, кога мина това време? Не мога да повярвам. Разбира се, ролите, които ми предлагат, се променят – на моята възраст не мога да пресъздам историята на жена, която е на 30 или 40 години. Невъзможно е. Ако имаш вяра в себе си и в това, което правиш, с времето откриваш най-доброто за себе си.”


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Галин Петков (@galin_petkow) на


За бъдещите творчески планове

„Много ми се иска роля, която да харесам. А между другото изглеждам много добре. Изглеждам фантастично. Смея се, но всички го твърдят! Понякога спирам да им вярвам, но те са много убедителни.”

Тайната на красивото й остаряване

„Мисля, че го дължа на майка ми. Тя беше най-красивата жена на света. Изглеждаше точно като Грета Гарбо и спечели конкурс на „Metro-Goldwyn-Mayer” за договор, но баба ми не й позволи да отиде в Америка, защото било прекалено далече. Жалко. Може би ако беше отишла, щеше да има друга съдба, но може би нямаше да ни има нас.”

За дисциплината

„Дисциплината е нещо изключително важно. Ако едно момиче е красиво, но няма дисциплина, ще загуби красотата си с годините. А колкото и невзрачна да е една жена, щом е дисциплинирана, със сигурност ще става все по-красива с времето.”


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Галин Петков (@galin_petkow) на


За съвременните холивудски актьори

„Харесвам Мерил Стрийп. Обожавам я! Наистина. Харесвам и Леонардо ди Каприо. Одобрявам всичко, което са направили, и всеки, който миналата година спечели награда „Оскар”. Ди Каприо направи страхотен филм и роля, а Мерил Стрийп винаги е била присъствие и винаги печели, защото за мен тя е една от най-страхотните актриси, които съм виждала.”

За успеха и щастието

„Успехът и щастието не са едно и също нещо. Едното го постигнах рано, а за другото все тръпнех. Когато мисля за живота си, се чудя, че всичко това е било. То е като в приказките: имало едно време едно бедно момиченце, имало някога една млада жена, имало една актриса. Имало някога един горчив и същевременно прекрасен живот. Всичко си струваше.”

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени