СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 20.09.2021 – 26.09.2021

x


В началото на седмицата и на 21-ви септември предстои пълнолуние, което е показателно за вашите партньорски отношения, лични или делови, за вашите бъдещи перспективи на развитие, които са в пряка връзка за подкрепата, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на бъдещото ви развитие.

Чудесен признак е, ако през тези дни вие получавате широка подкрепа, същевременно е подходящо да се стремите съзнателно да укрепвате връзки, които са приоритетни за вас.

Пълнолунието винаги е съпътствано от развръзки на зададени вече тенденции, така че можете да влияете в известна степен, насочвайте внимателно, ако се сблъскате с неправилни съждения, дори илюзии и грешни представи, които ще се поднесат от отсрещната страна. Взаимоотношенията още дълго ще са важна за вас тема, защото те ще се отразяват и на вашето благоденствие, чувство за сигурност и т.н.

През втората част от седмицата вие може да проведете конструктивни разговори или пък в обкръжението ви ще се появи личност, която ще ви мобилизира, амбицира, в някои случаи ще ви предостави варианти на развитие, които да ви действат обогатяващо, особено, ако се нуждаете от това.

Навлизате в период, през който можете да подобрите финансовото си състояние и то точно следствие на подкрепа от определени личности, въпреки че понякога не е изключено това да бъдат и финансови институции…

През цялата седмица информационният поток е много усилен, носи ви изненади, но знанието винаги е полезно, то дава яснота, възможност за избор, променя средата ви на съществуване и според това на кого можете да разчитате, за кого променяте мнението си, понякога може рязко вие да реагирате, да прелистите нова страница, която да смени декорите около вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ