Ароматът на Капана!

x


Харесваме Пловдив и използваме всяка възможност да отскочим до този наистина чуден град. Допада ни различната атмосфера, приятните хора, кътчетата, където можеш да почетеш, да пиеш хубаво кафе и да се забавляваш. Представяли ли сте си, че имате възможност да „дишате“ даден град? Да заключите София, да кажем, в шишенце? И когато ви се прииска да я усетите, просто да впръсквате капки от нея? Е, имате шанса да вдишате ароматът на Капана.

Създаден в традицията на артистичната парфюмерия, където се представят аромати, посветени на определено чувство, състояние, място или асоциация.. Всички фенове на по-специфичните и нишови парфюми (а именно ароматите, които позволяват използването на нетрадиционни съставки като морска сол, опушени смоли, екстракти от ароматни храсти и мъхове, подправки и билки.) Лимитираната първа серия на Eau de Kapana е посветена на дамите от квартал Капана, прекрасни жени, избрали да развиват потенциала си в творческа индустрия… Който, както всички виждаме през последните години, е наистина огромен! Парфюмната композиция е приятна компилация от розов пипер, амбра, сандалово дърво. За подобен проект, разбира се, е нужна и подкрепа. Ароматното творение е факт благодарение на Барака България. Това е изключително добра лично подбрана селекция от натурална и органична козметика и артистична
парфюмерия, произведена от малки, семейни, бутикови фирми от Италия, Франция, Португалия, България…

Не ни трябват много думи, които да ни убедят да направим една неделна разходка в Пловдив. А сега вече ще имаме и възможността да го носим навсякъде със себе си!

Teкст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на акценти…

Ако сте пропуснали
Най-четени