Холивудският актьор Келан Лъц е новото лице на фондация И АЗ МОГА

x

 

 

 


 

Познаваме Келан Лъц от сагата “Здрач”, в която той се бе превъплътил във вампира Емет Кълън. Преди това сме го виждали в продукцията на HBO “Завръщането”, а последната му главна роля е в лентата “Легендата за Херкулес”, която вече може да бъде видяна и в родните кина. Не на последно място, чаровният актьор се изявява и като успешен модел в популярната агенция Ford Models.

Магнетичната звезда е най-новият поддръжник на фондация И АЗ МОГА / I Can Too. Лес Уелдън, продуцент на снимания в България “Непобедимите 3” и поддръжник на организацията му разказва как всичко тръгва от една смела идея. Впечатлен, младият актьор решава да популяризира мисията ѝ.

Идеята на I Can Too е, че всеки помага с това, което може най-добре.Организацията подпомага над 250 деца със специални нужди и техните семейства. Подкрепя два съществуващи центъра за тези деца (Дневен Център за Надежда за деца с множествени увреждания и Училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“, София). През 2008 I Can Too съдейства за откриването  на детски терапевтичен център в София, който е реализиран за пет месеца изцяло с нефинансови дарения. I Can Too продължава работата си по създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, който се очаква да бъде завършен през 2014.

 


 

 

 

 


 

Келан Лъц демонстрира съпричастността си към всички деца, като се снима с тениска I Can Too. Актьорът идва от голямо семейство – има шестима братя и една сестра. Като част от такава фамилия, той е наясно колко важно е да споделяш любовта и ентусиазма си.

„Толкова съм горд, че съм част от това нещо, заради всичко, което са постигнали!” – споделя звездата по време на фотосесията с тениска I Can Too. И ни напомня, че да бъдеш добър не струва нищо!

Повече от 200 международни и български известни личности и артисти избраха да помогнат на децата със специални нужди, като станаха част от инициатива „С тениска I Can Too – носиш Надежда”.

Нефинансовата подкрепа на хора от целия свят, включително на правителствени и неправителствени организации, както и на Българската дипломатическа мисия в САЩ, прави I Can Too една от най-уважаваните и въздействащи организации в България.

И ние можем да подкрепим децата със специални нужди. Можем да станем част от каузата каузата, споделяйки нашите идеи и контакти. Можем да се включим, като бъдем доброволци, направим дарение или дадем своя нефинансов принос, дори и само като разкажем на приятелите си за И АЗ МОГА. Повече информация за кампанията можете да намерите на www.icantoo.eu

Текст: Fashion Inside 

Снимки: И АЗ МОГА / I Can Too

Вижте още:

Клаудия Шифър със собствена линия продукти за коса Essence Ultime за Schwarzkopf

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зелено и розово – една дръзка цветова комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ