Master The Failure – събитие за трудните уроци

x

Едно интересно събитие се задава на софийската сцена. Master The Failure е събитие за бизнес уроци, научени по “трудния” начин. За да ги споделят, на сцената се изправят хора от различни професионални сфери. Осъзнали, че да се провалиш е човешко и това е част от пътя към израстването и успеха. Хора, достатъчно уверени в себе си, готови да говорят за своите грешки, горчивия си опит и уроците от тях.

Ще чуете истории, които разсмиват. Истории, които просълзяват. Истории, които докосват и ни карат да се замислим. Истории, които учат. Автентични и истински.Master the Failure е естествено продължение на едно познато събитие за провалите. С ново име и още повече осъзнатост по темата, ще се споделят от първо лице истории, които всеки от гост лекторите е преживял в професионалния си път.

Упражнение по пътя към успеха, вътрешен пламък за самоусъвършенстване или търсене на нови възможности, което ни насочва към областите, в които трябва да подобрим уменията си – елате и чуйте кой как овладява провала.

Гост лектори ще бъдат: Саша Безуханова – международно признат мениджър, ангел-инвеститор и филантроп с 20-годишна успешна управленска кариера, Атанас Симеонов – добре познат предприемач, инвеститор и посланик на грижата за здравето със солиден опит в бизнеса и Радослав Механджийски – един от създателите на независимата образователна платформа за съвременно изкуство и култура Art & Culture Today и арт форума WIDE ART.

Заповядайте първото ни събитие за този сезон и станете част от семейството на MasterTheFailure.

Кога: 09.04.2024 г. (вторник)

Къде: PM Club

Отваряне на вратите: 18:30 ч.

Начало: 19:30 ч.

Повече за събитието вижте ТУК.

Вземете вашия билет тук : https://bit.ly/3OYNsbn


Текст и снимка: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени