Once upon a time Biblioteka празнува

x

 


Клубът на Кремена Халваджиян отбеляза първата си година с шумен купон, хубава музика и бурни танци до сутринта. На дансинга заедно с редовните посетители се изявиха множество популярни лица от шоубизнеса. За радост на мъжката половина от гостите сред най-активните в танците бяха няколко от красивите Адреналинки на „Господарите” – Алекс, Ваня и Вики. Достойна компания им правеха Зуека, Виктор Калев, Мария Игнатова и Алекс Раева. Гала не се включи в танците, но заради своята приятелка Кремена седя чак до полунощ. Именно нейното много емоционално послание към Кремена прочете Маги Халваджиян, защото както никога той призна, че няма как да го каже по-добре.

 


 


В по-късен час, но точно навреме на купона разцъфна Рафи със своята уникална усмивка и енергия. Буквално от вратата той скочи на сцената и изпя няколко парчета като подарък за празнуващите. Заедно с него пяха Кремена и Маги, Алекс и Мария, Ники Сотиров, Наско от БТР,  Стефан Щерев, Катето Стоянова, Зейнеб и Джуджи. Диана Любенова и Лес Уелдън, Митко  и Ася Станчеви, Жанет и Мартин Захариеви уважиха приятелите си семейство Халваджиян. 

 


 


 

Кремена пък, както винаги, впечатли гостите с уникална рокля, която след като духна свещичките на тортата, замени с по-удобен за танци тоалет – нейно дело. Собственичката на клуба си пожела още много такива рождени дни и да се сбъднат думите на Гала, че всичко, с което се захване е обречено на успех. 

текст: Марио Трифонов

снимки: globalfilms-bg.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Как си представяте уикенда…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ