Заедно срещу акнето с Bioderma

x

За поредна година Bioderma организира кампанията „Заедно сме в борбата срещу акнето“ с безплатни прегледи за акне при дерматолог в периода 5-20 октомври 2022г.Стартът на осмото издание на кампанията беше даден на медийно събитие със специален панел от гост-лектори, водещи здравни експерти от различни области, свързани с акнето – дерматолозите Доц. Гриша Матеев, д.м., председател на БДД, Др. Бисера Котевска, д.м. от Токуда-Аджибаем Сити Клиник, маг. фармацевт Анжела Мизова, зам-председател на Български Фармацевтичен Съюз, Надя Петрова, нутриционист, Яна Алексиева, психолог Асоциация Родители. Те засегнаха различните аспекти и фактори, както и правилния подход при третиране на това много често срещано кожно състояние, което засяга около 80% от тийнейджърите и 40% от младите хора над 25-годишна възраст, но вече се среща и извън тези възрастови граници.Тази година 186 дерматолози от 19 града ще се включат безвъзмездно в кампанията, като за първи път има гъвкава възможност за избор между физически преглед в кабинета на дерматолога или дистанционна консултация чрез платформата за телемедицина и онлайн прегледи Healee.

Информационният сайт на кампанията, на който може да се избере дерматолог за преглед в кабинет от участващите в кампанията в национален мащаб тази година е: https://zaednosme.bg

От самото й възникване, каузата на кампанията е да привлече общественото внимание на младите хора и техните родители към акнето – едно от най-често срещаните кожни заболявания като симптоматика, фактори и влияние върху качеството на живот, както и да предостави достоверна информация и съвети от здравните специалисти, да популяризира ключовата роля на дерматолога в лечението и да улесни връзката с него.Инициативата „Заедно сме в борбата срещу акнето“ е доказано резултатна, а каузата е винаги актуална, като за 7-годишната й история до момента безплатни прегледи за акне са получили над 13 000 пациенти.

Ако вие или ваши близки се борят с акне, нека не се колебаят и потърсят помощ.


Текст: Fashion Inside

Снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ