Гривните никога не са достатъчно!

x


С пристигането на лятото все повече се замисляме за различните аксесоари, с които да обогатим както аутфитите си, така и настроението. Зоркото ни око попадна на едни доста добри и силни акценти по нежните ръце на моделките. През последните модни седмици те носеха все повече гривни, които нежно се кръстосват по китките им, образувайки истински водопад от бижута! Играем си с цветове, обеми и различни материали, в повечето случаи пластмаса, латекс, изкуствени камъни.

Съчетанието от мулти гривни е истинският хит това лято. Именно тези цветни дизайнерски решения са и истинските акценти на летните ни тоалети. Добавяме малки перли, пайети, цветни камъчета и всякакви микро елементи, които да красят ръцете ни. Хитови са цветята, сякаш поникнали директно върху перфектно наредените мъниста, както и редуването на десетки малки и нежни гривни, миксиращи сребро и пайети.

Скорошно проучване пък доказа, че подрънкването на различни материали като бронз, злато, сребро или дори обикновен, неблагороден медал, повдига настроението, превръщайки дори и най-спонтанния жест в истинска хорегорафия и празник за сетивата! Повечето дизайнери избраха да се фокусират върху нежните ръце на моделките, но не липсват и предложенията, в които гривните се изместват малко по-нагоре, издължавайки по този цялостния силует. Играем си смело и с прозрачността на различните гривни, както и с цветовете на оцветения PVC материал или прозрачност. По-луксозните модели инкростират диаманти, скъпоценни камъни и други цветни камъни.

Не липсват и предложения за по-различни и необикновени плетки, които внасят и доза екзотика, вдъхновяваща различни пътешествия и далечни преживявания. Множеството гривни, наредени една до друга, представлявят един истински тотем, който можем да носим смело. Нещо като лятна магия! Успяваме да се насладим на цветна еуфория, която може да разнообрази и да промени напълно всеки един тоалет до съвършенство. Дори да сме с типичната за лятото униформа, състояща се от джинси или бял тишърт, акцентът винаги може да се крие в точния аксесоар! А и самата колекция от гривни сякаш ни приканва към все повече пътешествия, вкусове, стилове и различни нови любими места! Не можем да пренебрегнем Chanel, изборът на Oscar de la Renta, както и Dior. Избираме да носим малки гривни, но за сметка на това залагаме на количеството! Така наистина ще заприличаме на бохо принцеси, а единственото, което ще ни липсва, е дългата до земята рокля! Липса, която много бързо може да бъде решена, особено с предложение, богато на флорални мотиви! Какво повече? Мислим, че сме напълно готови за лятото!


Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени