Тази година първият сняг определено ни изненада, макар че синоптиците предвидливо ни предупредиха за него. Още свиквахме с есенното влияние, когато зимата ненадейно реши да се появи преждевременно. Все още е октомври обаче, което означава, че златният сезон е господар на времето, а ние продължаваме да се вдъхновяваме от пъстрите му шарки.
Пренасяме ги в интериора и по-конкретно: в кухнята. Колко често ни остава време да се погрижим за декорацията на трапезата? Ако говорим от личен опит – правим го най-вече на празници. А малките неща винаги носят най-голямо значение, радост и емоция.
Кои са цветовете на есента? Най-топлите и най-ярките, от които се отличават оранжевият, червеният, жълтият… Откриваме ги в малките детайли, носещи усещане за прохладния сезон – тъмночервеното вино, което се разлива в чашите, яркооранжевата тиква, която ни напомня не само за Хелоуин, но и за редица вкусотии, на които се наслаждаваме само през тези няколко месеца и златните круши, чиято медена сладост не ненадмината.
В настоящия материал можете да разгледате снимките, които събудиха вдъхновението, а и апетита ни. Ароматът на нар изпълва сетивата ни, а пъстрите есенни листа оцветяват деня ни. Колко малко е нужно, за да се усмихнем…
Текст: Станислава Добрева
Снимки: Press
Вижте още: