Седмичен хороскоп Овен 04.05.2015 – 10.05.2015

x

 

 

 


 

Материалната ви стабилност е водеща тема поради нараснали разходи, променени условия на работното ви място или в резултат на инициативи и инвестиции, които да повишат благосъстоянието ви. До колко може да сте сигурни в това поле на влияние, дали имате здрави основи под краката си и дали се поели в правилна посока – получавате ясни сигнали в понеделник и вторник.

Марс – вашият управител е неаспектиран през цялото време и вие или ще имате усещане, че не ви достигат сили или действията ви ще „увисват" без адекватна подкрепа. Можете да разчитате на „инерционни" процеси, които да поддържат статуквото на този етап, но не можем да очакваме ново начало или значими успехи. Напротив – налага ви се предимно да давате и тогава /дори и да не е веднага/, получавате вид „награда" за усилията ви.

Най хубавият ви ден е четвъртък – по важните дела ги планувайте през него.

През цялото време сте застрашени от „изкривена информация". Не е изключено и да чуете новини, които да не са твърде по вкуса ви… Избягвайте спорове, особено по финансови въпроси – бъдете по-гъвкави, с „рогата напред" и на този етап е почти невъзможно да се постигнат успехи в почти всяко направление.

В петък Венера ще навлезе в зодия Рак и през следващите седмици вие можете да подобрите семейната атмосфера, да извършите ремонт или други преустройства, отчитащи се като полезни. В друг случай – шанс да хармонизирате връзките си с най-близките ви хора, да изгладите евентуални различия, да срещнете повече разбиране от семейството ви, а и да срещате щастието именно там… За силни и слабите звена в подобно направление разбирате през почивните дни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:MonicaTurlui/Pexels Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате нужда от още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ