СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 10.10.2022 – 16.10.2022

x


От 11-ти  октомври Меркурий, вашият покровител, вече ще транзитира през зодиакалния знак Везни, значи вашият подход към ключови въпроси от живота, както и вашите приоритети, ще се променят. Вие ще залагате все повече на диалогичността, ще се усили  вашата социална активност, често ще се оказвате в център от дебати, внимание, а това ще определи в значима степен вашето обществено положение, позиции в колектив и т.н.

Постепенно ще се увеличават шансовете да изпъкнете, да намерите изход и решение от сложни и заплетени ситуации, които касаят кариерното ви развитие или вид сигурност – на различни нива, в личен или делови аспект.

Ако вие сте на верен път, тогава през тази седмица ще сбъднете ваше съкровено желание  или то ще се очертае на хоризонта като шанс.

Ако посоката е грешна, тогава ще ви се наложи да направите своеобразен завой, да промените нещо в стратегията си, за да сте по-успешни, за да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които са безперспективни. Някои от вас ще се разделят с илюзии, ако има такива, други – ще набележат варианти на развитие, които в течение на времето ще им носят все по-голямо удовлетворение.

Повечето от вас могат да разчитат на подкрепа от страна на близки и любими хора.  Можете да срещнете любовта, ако сте сами. В това забързано ежедневие ще намирате време и за развлечения и така е правилно, защото имате нужда от това, за да не пропускате приятни мигове, шансове да укрепите връзки с близки до сърцето ви хора.

В чисто професионален аспект – ще се справяте най-добре, ако имате повече свобода на действие, ако работата ви включва доза творчество или пък собствен бизнес. Може и да стартирате такива…

Успехи в гореизброеното ще се оказват дългосрочни и перспективни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме удобството на бежовото.

Ако сте пропуснали
Най-четени