СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 19.03.2018 – 25.03.2018

x


Звездите ви насочват към необходимостта да създавате връзки, за да стабилизирате социалния си статус или материално положение – общо. В този процес не всичко ще протича гладко, но успехите, до които се доберете, могат да ви извоюват лидерски позиции, със съответните ползи. Ако не успеете да наложите волята и авторитета си, тогава може да изпитате силна нужда да смените средата си на съществуване и така е правилно. Понякога късането на някои връзки всъщност може да ви предпази от загуби – чисто финансови, но не само.

Все пак, благоденствието ви в значима степен зависи от околните и одобрението, което може да получите, така че следва да се концентрирате в този аспект. Отношенията, които създадете или стабилизирате, ще ви гарантират за дълго устойчив ръст, а не обратното. Вероятно ще ви се налага повече от обикновено да балансирате между вашите собствени желания и тези на другите.

Ентусиазмът, пробивността, склонността в последно време да реагирате по-рязко, дори нападателно следва да е съчетание с по-далечни цели на развитие, които не бива да изпускате от поглед. Все пак спорове с близкото ви обкръжение са повече от вероятни, но от вас зависи да ги насочите в една конструктивна и обогатяваща за вас посока, като се стремите максимално да оберете евентуални емоционални реакции. Позициите, които ще отвоювате в колектив, ще ви съпътстват и през идните месеци, ще определят в значима степен, онова което имате в един по-широк смисъл. Действайте, бъдете инициативни, отстоявайте мнението си, но не пропускайте да демонстрирате и вид диалогичност, за да си спестите някои неприятности, меко казано…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Флоралната рокля – едно от нах-хубавите модни клишета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ