СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.11.2020 – 29.11.2020

x


Вашата социална активност ще расте и тази тенденция ще се усилва през идните седмици. Причините могат да бъдат различни, например, за да осъществите честолюбивите си планове все повече установявате, че се нуждаете от помощ или вид одобрение от страна на определени личности, по-лесно ще осъществите желанията си, ако работите в съдружие…

Не е изключено да установите също, че партньора до вас има повече нужда от внимание или връзките ви се променят, а вие трябва да реагирате, да ги насочвате в оптимално позитивна за вас посока. Най-силно можете да въздействате в сряда и четвъртък, възползвайте се. Иначе и на този етап всичко е като „подсказка“, първи сигнал, все едно определен човек обсебва вниманието ви, намесил се е в живота ви, но на този етап е по-скоро пасивен, избира какво да предприеме в бъдеще и това е момент на избор, решение, което ще набере скорост през идните седмици… Значи, сега е подходящо да повлияете… имате толеранс от време.

На този фон ежедневието ви е изпълнено с множество ангажименти, част от тях са непредвидени, изненадващи и показващи какво трябва да обновите, промените на работното си място или пък навици, да пренаредите приоритетите си, за да сте по-ефективни, успешни, че и здрави.

Все още сте в хубав период да заемете по-престижни позиции на работното си място, да получите повишение на заплащането, ако условията на труд го позволяват. Иначе, превъртате предизвикателства в полза, често и следствие на подкрепа от страна на влиятелни, власт-имащи персони и т.н., получавате морално удовлетворение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ