СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 27.12.2021 – 02.01.2022

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период. Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а посоката, която можете или трябва да изберете, ще бъде съобразно това от кого и каква подкрепа получавате, понякога и чисто финансова, а в други случаи – морална.

Така и по един естествен начин мнозина може да се въвлекат в диалози, които да изчистят евентуални недоразумения между тях и определени лица, които влияят на благосъстоянието ви, връзки, лични или делови.

Може да ви се наложи да отстоявате интересите си или пък ще се стремите да делегирате отговорности, за да не сте ощетени… Така може да стигнете до голяма яснота, да превъртите някои предизвикателства в полза, да получите по-широка подкрепа и т.н.

Може да ви се налага по-активно да взаимодействате с финансови институции, банки, данъчни, застрахователни дружества. Ако това са неуредени теми от миналото, сега можете да ги насочите в една по-положителна посока. Но не е препоръчително да поемате прекалено големи рискове, да задлъжнявате с крупни суми, като цяло трябва да сте по-внимателни при подписване на финансови документи.

В обкръжението на повечето от вас има енергичен партньор, личен или делови, който ви помага, действа ви стабилизиращо и то за дълъг период от време.

Моментът е подходящ да оздравите отношенията си с подобна персона, дори и това да изисква от вас понякога да проявявате по-голяма диалогичност, понякога доза компромиси…

Възможно е и да съществувате в обстановка на здравословна и стимулираща ви повишена конкурентна среда…

На 02 януари Меркурий, вашият покровител ще премине във Водолей и ще ви помогне да се отърсите от вид ограничения, които в някои случаи сами може да сте си слагали, защото сте се придържали към миналото или пък норми и правила, които не винаги са ви по вкуса.

С преминаването на Меркурий във Водолей ще се почувствате по-свободни, дори и поради факта, че по-лесно приветствате нещо ново, което може да нахлуе в живота ви. Променяте възприятията си, начин на мислене дори, съответно – преобразявате бъдещи перспективи на развитие…

На 02 януари предстои Новолуние и то може да ви подейства обогатяващо или да ви даде шанс да се справите с по-сложни и заплетени казуси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени