СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 10.10.2022 – 16.10.2022

x


От 11-ти октомври Меркурий, вашият покровител, вече ще транзитира през зодиакалния знак Везни и все по-силно ще ви и фокусира върху чисто финансови въпроси.

Вие може да възобновите стари и спорни теми, които касаят благосъстоянието ви.

Препоръчително е да избягвате конфликти, които могат да ви нанесат щети и да помните,  че вашето благоденствие сега и за дълъг период от време е като скачени съдове за подкрепа и одобрение от ваши партньори, лични или делови, влиятелни личности, може и финансови институции.

Придържайте се към умереност или пък балансирайте между вашите интереси и тези на отсрещната страна и така ще се предпазите от загуби или дестабилизация в материален аспект.

На този фон вие имате шанс да повишите вашите доходи или може да се доберете до стабилни, дългосрочни източници на печалба.

Това може да се случи като утвърдите авторитета си на работното място, заемете по-престижни позиции, изкачите се по йерархичната стълбичка или пък ако се налага – намерите си нова работа, която ви дава подобни шансове и отлични перспективи.

През тази седмица вид подкрепа, морално удовлетворение ще са повод за сваляне на известно напрежение, което ви съпътстваше в последно време. Това е отличен период да въздействате позитивно на здравето си, ако това ви интересува.

Партньорските отношения – може да са съпътствани от известни недоразумения.

Опитайте се да вникнете в дълбочина, може би да използвате психологически подход, за да превъртите евентуални различия в хармония.

Ако това е невъзможно, тогава може да се разделите с някакви илюзии, може да погледнете на партньора си от един друг и непознат до този момент ъгъл, но това винаги е полезно,  защото позволява да вземете максимално адекватни мерки.

Чудесен признак ще бъде, ако сега между вас и любим човек всичко е наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени