СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 19.06.2023 – 25.06.2023

x


Вие ще взаимодействате добре с близки и любими хора, на които имате доверие. Те ще подкрепят ваши мечти, понякога скрити желания или такива, които изискват повече време, за да се реализират на практика.

Ще блестите със своя компетентност, бързина на реакциите и съобразителност.

През настоящата седмица ще създавате особено позитивно отношение, което по един естествен начин ще се отрази на вашата репутация и бъдещи перспективи на развитие.

Вие ще „знаете“ кое е най-добро или подходящо за вас и по един естествен начин ще го привлечете към себе си или ще го материализирате.

През първата част от периода трябва да изчистите недоразумения с важни за вас хора, понякога това могат да бъдат партньори, лични или делови, но не само…

Това също могат да бъдат личности, които влияят на кариерното ви развитие и обществено положение.

В оптимален случай – вие ще изчистите някои различия, преди да продължите напред.

В друг вариант, ако това е невъзможно, ще се дистанцирате от онези, които ви действат деструктивно, ерозивно, внасят съмнения и несигурност в живота ви.

Във фокус са партньорските отношения, но те сега се ревизират, перспективните ще се оздравят и насочат в една по подходяща и предпочитана от вас посока, останалите ще охладнеят и със съответните последици.

През втората част от седмицата вашата социална активност перманентно ще се увеличава,  няма да ви липсва компания, популярността ви ще расте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени