СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 24.05.2021 – 30.05.2021

x


Предстои една от най-важните седмици за вас през настоящата година, през която може да вземете важни или определящи решения, които се отразяват на ключови въпроси като кариерно развитие, обществено положение, включително семейни отношения, с партньора и т.н. Вашите амбиции сега са много високи, вие действително може да стигнете надалеч във вашите мечти, да направите пробив в избрано от вас направление или да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго. Това, което може да ви спъне, може да бъде нелоялна конкуренция, ваши партньори, лични или делови.

В този смисъл трябва да внимавате на кого се доверявате и кого допускате до себе си. Ако отстраните подобни злотворни влияния, не им отваряте врата, образно казано, афиширате вашите качества и способности, възползвате се от спонтанни възможности, които ще застанат пред мнозина, тогава действително може да преобразите живота си  в избрана от вас посока.

Част от случващото се може да е извън контрола ви и подобно на път и предопределеност, особено показателно е случващото се в дните на пълнолунието, което е със слънчево затъмнение и е на 26 май.

Водеща тема могат да бъдат партньорските отношения – лични или делови, ако забележите слабост и ги отстраните, за да нямат дълго и подривно влияние…

На 29 май Меркурий се обръща в ретрограден, така че може да ви върне назад и ако сте допуснали някои грешки или пропуски преди това, после ще се наложи да ги изправяте до 20-ти юни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ