СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 24.05.2021 – 30.05.2021

x


Предстои една от най-важните седмици за вас през настоящата година, през която може да вземете важни или определящи решения, които се отразяват на ключови въпроси като кариерно развитие, обществено положение, включително семейни отношения, с партньора и т.н. Вашите амбиции сега са много високи, вие действително може да стигнете надалеч във вашите мечти, да направите пробив в избрано от вас направление или да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго. Това, което може да ви спъне, може да бъде нелоялна конкуренция, ваши партньори, лични или делови.

В този смисъл трябва да внимавате на кого се доверявате и кого допускате до себе си. Ако отстраните подобни злотворни влияния, не им отваряте врата, образно казано, афиширате вашите качества и способности, възползвате се от спонтанни възможности, които ще застанат пред мнозина, тогава действително може да преобразите живота си  в избрана от вас посока.

Част от случващото се може да е извън контрола ви и подобно на път и предопределеност, особено показателно е случващото се в дните на пълнолунието, което е със слънчево затъмнение и е на 26 май.

Водеща тема могат да бъдат партньорските отношения – лични или делови, ако забележите слабост и ги отстраните, за да нямат дълго и подривно влияние…

На 29 май Меркурий се обръща в ретрограден, така че може да ви върне назад и ако сте допуснали някои грешки или пропуски преди това, после ще се наложи да ги изправяте до 20-ти юни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ