СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 27.09.2021 – 03.10.2021

x


Вие се намирате в много важен период относно вашето кариерно развитие и финансово състояние. Може да ви се налага да демонстрирате най-доброто от себе си, да проявявате повишена инициативност, за да не позволите да бъдете изместени, за да стабилизирате доходите си, от твърдите успехи, за които сте се трудили много дълъг период от време.  Голяма част от случващото се движи по инерция, но вие все още можете да влияете и трябва да стабилизирате доходите си, финансовото си състояние, да постигнете успехи, на които след това ще разчитате много дълъг период от време.

Ще имате такъв шанс…

Въпреки всичко не е изключено в този процес да ескалират конфликти на интереси, хора от вашето обкръжение да са проводник на загуби. В този смисъл определящо за вас е кого допускате до себе си и на кого се доверявате, също – каква стратегия избирате спрямо онези, които влияят на бъдещото ви развитие.

Може да се наложи да промените подхода си, за да получите по-добър резултат от преди. Въпреки всички и отлични показатели за кариерно израстване и по-добро обществено положение, може да ви се наложи да преминете през своеобразно предизвикателства, приемете го като право на втори опит, за да изпълните в пълна степен вашите мечти и високи стремежи… Водите доста интересни разговори, чрез които ще можете да привлечете на ваша страна повече поддръжници или хора, на които да разчитате, ако се нуждаете от това…

Няма да ви липсва приятелска подкрепа… Любовта може да е на заден план засега или човекът до вас трябва да е в синхрон с чисто любимите ви планове и да ви подкрепя, да я удавя в пълна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени