СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.09.2015 – 13.09.2015

x

7-Libra


Към настоящия момент вие получавате много ценна подкрепа от приятели, колеги…Дори и да има такива, които да се конфронтират с вас поради вид конкуренция или друго, веднага се появяват и такива, които да ви подкрепят, а понякога и по един неочакван начин.

Вашите партньори се държат доста непредсказуемо, но преобладават шансовете… Ако искате да подобрите социалния си статус, че и да извършите своеобразен скок нагоре – към цели /професионални или лични/, можете да го направите като разчитате на „другите”, те се явяват „мост”, но „въжен”, по-подвижен и неустойчив, имайте го предвид, възползвайте се, но внимателно, без излишни рискове и резки движения – в пряк и преносен смисъл.

Вие сте на път да приключите житейски цикъл, така че звездите ви дават различни „сигнали” какво следва да оставите зад гърба си през следващата една година – човек или обстоятелство с приоритетно влияние в живота ви, начин на съществуване?

Каквото и да е, то ще се превърти и през следващия месец като тема, а през това време се създават тенденции за следващото полугодие…

Информационният поток е също доста усилен, вниманието ви привличат теми, свързани с дома или семейството ви. Обсъждат се въпроси, които да внесат значими трансформации в това поле или да са фон през септември и октомври като минимум.

Не забравяйте, че в началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте до колкото ви е възможно особено в събота и неделя, по време на Новолунието.

В понеделник и вторник – дребни действия имат широко отражение, някои от вас ще научат тайна, други ще се доберат до допълнителни ресурси – материални, морални /под формата на подкрепа/.

В сряда, четвъртък и петък по различни поводи растат популярността и авторитетът ви. Привличате внимание – няма да ви липсва компания. Изненади!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ