Седмичен хороскоп зодия Везни 16.02 – 22.02.2015г.

x

 


 

Новолунието от четвъртък акцентира върху професионалната ви реализация, ежедневен ритъм на живота и текущи задачи, които ще се променят по различни поводи. Някои от вас ще сключат важни договори покрай подобни провокации, други пък ще разтрогнат такива, които вече са непродуктивни, включително писмени и устни договорки.

Информационният поток е много засилен, сваля „розови очила", така че дори и да не ви е по вкуса винаги това, което чувате, поне ще се разделите с идеи, поведение и/или ангажираност, които повече ви натоварват, отколкото да ви носят ползи. Като цяло до средата на март се утвърждават професионалните ви позиции. Полезно е през това време да не се конфронтирате с авторитети и/или по-възрастни личности, това едва ли ще наклони везните във ваша полза.

В края на седмицата Марс и Венера ще преминат в сектора на Овен и ще се активира полето на партньорските ви взаимоотношения. Като известна компенсация на напрегнатото ви ежедневие, вие ще можете да разчитате на близки до сърцето ви хора – от интимни партньори до деца и други любими личности.

Приятни известия от тях ще освежат настроението ви. Ако вече имате връзка и съществуват някакви различия, сега чрез разяснителни разговори ще можете да ги изгладите.

Свободните Везни до средата на март имат шанс да започнат бурен любовен роман, но и всички останали ще преживеят силни чувства и страсти…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник правим магия за лято.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ