СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 03.11.2018 – 09.12.2018

x


Вие сте в творчески подем, ентусиазъм и вяра в собствените възможности владее повечето от вас. Сега най-силно може да ви върви в занимания, които са свързани с хоби, което може да се превърне и в професионална реализация, частна практика, ако това ви интересува.

Най-силно можете да влияете и на приоритети, които се отнасят до деца и любими хора – партньори и т.н. Можете да се възползвате от Новолунието на 07, 08 декември, за да обновите този сектор на влияние в живота ви. Все пак всичко горе-описано ще изисква някакъв компромис, в друг вариант – инвестиции чисто материални или под формата на повече отделено време, промяна в бъдещи приоритети, повече гъвкавост при постигането на целите ви и т.н.

Този сектор от живота ви изисква някаква трансформация или се превръща в превратен момент за всичко близко до сърцето ви. Тази трансформация може да е напълно удачна за вас, имате достатъчно ресурси да въздействате. Зависи каква посока сами ще изберете, а този процес може да е свързан със собствени интуитивни прозрения, в по-неприятна форма – ако има вид некоректност, нещо тайно и скрито, което ви влияе, то ще стане особено видно и ще окаже съответно влияние на тенденциите.

Възможно е спонтанно да се породят въпроси, от рода на: “какво давам, а какво получавам“ и нека това да е повод да се изчистят евентуални недоразумения, също да защитите интересите си оптимално адекватно. Ако това е невъзможно и преобладава неудовлетворението, тогава може да се разделите с хора и обстоятелства, които ви носят по-скоро щети, отколкото обратното.

Бъдете внимателни при взаимодействие с банки, данъчни, не е подходящо време да задлъжнявате или да теглите кредити.

Появява се възможност да хармонизирате атмосферата в дома и семейството ви, може да попаднете в ситуация сходна на втората част на септември и октомври, но сега да реагирате, насочите събитията по един доста по-позитивен начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ