СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 09.07.2018 – 15.07.2018

x


При вас тенденцията е ясно изразена – да оставите зад гърба си онова, което е изживяло своето време, за да позволите да нахлуе нещо ново и по-позитивно.

Новолунието и Слънчевото затъмнение от 13 юли ви действа като пусков механизъм, който ще оформи нови перспективи на развитие, ще оформи и съответни варианти пред вас. Но за сега, от вас се изисква по-скоро да се разделите с нещо, което ви действа деструктивно, а може би и влияе зле на тонуса, че и здравето ви. Подходящо е по време на Новолунието да се разделите с евентуални вредни навици, да пренаредите приоритетите си, за да сте по успешни, да се вгледате за скрити или допълнителни шансове, които могат да се разкрият пред вас, ако искате. Този процес може да е съпътстван с научаване на тайни, отдръпване от активна социална позиция поради необходимостта да си починете, обърнете внимание на себе си.

Новолунието, което предстои и е на 11 август ще бъде много по-съзидателно за вас. За сега, ако усещате, че нещо е извън контрола ви, оставете го да се канализира и реагирайте на момента.

През втората част на седмицата нараства възможността за печалба, да повишите доходите си, да спечелите нещо – материално или морално.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени