СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 13.01.2020 – 19.01.2020

x


Важна тема за вас продължава да бъде професионалната ви реализация, защото в този сектор текат трансформации, които ви се отразяват, понеже са нараснали амбициите ви или ескалира своеобразна борба за власт на работното ви място. С голяма част от тенденциите сте вече запознати, знаете на какво можете да разчитате, но ако има негативи – хубаво е да вземете по-радикални мерки, за да ги отстраните и за да не позволите те да се провлачват и през следващите месеци.

При повечето от вас е необходима промяна на работното място, в оптимален случай сега можете да се сдобиете с власт, пред вас могат да ескалират внезапни, понякога изненадващи шансове, които са следствие на морална или материална подкрепа от страна на личности, които влияят на социалния ви статус генерално. В душата на повечето от вас ескалират силни страсти, които ще ви направят по-гъвкави, борбени, така че да успеете.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си, може би да промените нещо в навиците си, за да подействате положително на физическото си състояние и като превенция от напрежението, което съществува дори и в ежедневието.

В близкото ви обкръжение се появява личност, с която можете да водите активни дебати, в оптимален вариант – ще очертаете по-позитивни перспективи на развитие, като минимум те ще ви се изяснят, така че да знаете на кого и какво можете да разчитате, понякога и по един изненадващ начин – независимо дали е положителен или пък не – знанието винаги е полезно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ