СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.05.2020 – 24.05.2020

x


До 20 май текат достатъчно важни събития, които ще ви покажат по-далечни перспективи на развитие или върхови постижения относно вашето кариерно развитие, професионална реализация, репутация като минимум.

По-амбициозни личности ще имат възможност да направят пробив в избрано от тях направление, да постигнат успехи, на които ще разчитат дълго. Част от тенденциите ще се движат и по инерция, така че да оберете плодовете на инициативи, които сте проявявали преди и със съответните резултати.

Можете да разчитате на натрупан опит и авторитет, които играят стабилизираща, изграждаща или направо определяща роля.

На 22 май предстои Новолуние, което ще обнови вашите позиции в колектив. Причините могат да бъдат в собствената ви покачваща се социална активност, поради необходимост да утвърдите авторитета си, да създавате и укрепвате връзки.

Може да заемате нови позиции или да сте предприели премествания… вариантите са много, но обединяващо правило е, че ключът към успехите ви е да получавате подкрепа и одобрение от околните – общо, по различни поводи сега това е подчертано важно.

В този процес обаче ще установите, че не всички са чак толкова доброжелателни, в по-неприятна форма може да има такива персони, които с поведението си да ви подвеждат и да ви нанасят финансови или морални щети. Внимавайте, опитайте се да ги отстраните своевременно, в началото винаги по-лесно се влияе.

Бъдете изрядни при попълване на финансови документи, взаимодействието с банки, данъчни и застрахователни дружества не е лесно, така че ако условията го позволяват – отложете на този етап…

През следващата седмица ще ескалират повече шансове за въздействие, някои от които внезапни, изненадващи, когато става въпрос за „чужди ресурси“ на институции или влиятелни личности.

Звездите тестват отношенията /лични и делови за надеждност/, това се отнася и за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Овърсайз визия за всеки ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ