СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.09.2019 – 29.09.2019

x


През тази седмица мнозина ще проявят висока социална активност, ще се борят за интересите си, приоритетно на работното място, но не само. В този процес ще можете да разчитате на дар словото си и диалогичността си, думите ви ще имат по-висока чуваемост, ще има и хора, които активно ще ви подкрепят.

Ако има по-крайни разминавания относно бъдещото ви професионално развитие с влиятелни и власт имащи персони, то те ще се проявят сега и ще доведат до изясняване, снижаване на напрежението или пък, ако това е невъзможно – късане на договори, отношения и т.н. Все пак зависи и вие какво искате, до какви компромиси сте готови да стигнете, но можете да влияете на тенденциите…

В друг вариант – намирате начин да се разтоварите от ежедневието, а то излиза извън обичайния ритъм чрез пътувания, активна социална активност, интересни срещи, разговори, понякога запознанства, хубави новини и предложения, които да порадват сърцето ви…

През тази седмица ще ви влече силно да удовлетворите ваша прищявка, да се отдадете повече на хоби, развлечения, любими хора и в такъв случай това ще се превърне в повод за доста приятни преживявания.

Ако имате собствен бизнес, работата ви е творческа, тогава ще сте в подем, можете да извършите пробив избраното направление и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Има леопардово за всяка възраст.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ