СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 29.10.2018 – 04.11.2018

x


Всичко по-важно в живота ви се случва в дома и семейството ви, поне, за да се чувствате стабилни, сигурни и успешни – в значима степен това се определя от подкрепата, която получавате от близките си.

Това е и най-подходящ момент да въздействате позитивно на фонът ви на съществуване, евентуално да се справите с битови и имотни казуси, наследства, местоживеене. Преговаряйте за интересите си и това може да доведе до отлични резултати, особено през втората част на периода. Все пак такива теми отнемат много време и енергия, могат да изведат ритъма на ежедневието ви извън обичайния ритъм. Всичко, което имате да получите в този сектор – можете да го получите сега или като минимум да определите бъдещи тенденции, да получите определящи новини и т.н.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади, може да ви насочи към неразрешени казуси от началото на септември. Уместно е, на този етап да промените нещо в линията си на поведение, изказ, за да постигнете по-добри резултати. Ако това все пак е невъзможно, тогава рязко може да скъсате отношения, договори – писмени или устни. Всъщност не е препоръчително да подписвате контракти, особено до четвъртък, едва ли ще са устойчиви. По-полезно е да получавате пълнота от знание, която да анализирате, за да се предпазвате от провокации и да не пропускате шансове.

През втората част на седмицата самоувереността ви ще се покачи, вероятно не без причина, а поради интересни възможности, известия, предложения, които получавате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ