СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 16.11.2020 – 22.11.2020

x


Вие се намирате в ключов период на преобразувания в кариерното си развитие, обществено положение и т.н. През тази седмица ще имате възможност да направите положителни промени на горе-изброеното, но те ще изискват значима приспособимост от ваша страна, съответно ще трябва да остранявате слаби звена, които набелязвате, понякога да сменяте стратегията си, да търсите нови методи за въздействие, така че да постигнете набелязаните цели и да преодолеете предизвикателства, с които се сблъсквате от доста време.

Не е изключено да ескалира усещането, че трябва да направите някакъв компромис или да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно и на практика ще е точно така. Все пак ще имате избор и вие ще решите според по-далечни перспективи на развитие, към които сте се устремили.

Припомням, че успехите ви сега и на почти всички нива от живота ви зависят от вид подкрепа, до която можете и трябва да се доберете, това в значима степен ще ви гарантира просперитет… Но трябва да селектирате внимателно взаимодействието с важни за вас хора, защото може да има и такива, които действат против интересите ви или ви нанасят щети, дори и да изглеждат доброжелателни на пръв поглед.

Взаимоотношенията ви /романтични, лични или делови/ ще продължат да се тестват за здравина. Ще оцелеят или ще се трансформират в по-подходяща форма онези, които са перспективни, кореспондиращи с бъдещото ви развитие и предопределеност. Останалите ще останат зад гърба ви, но явно не бива да съжалявате за тях.

В периода на Скорпион е подходящо да се очистите от всякакви токсични въздействия и в един по-широк смисъл, а аспектацията на звездите е такава, че желания, които преследвате със страст и съответстват на натрупан опит, авторитет – ще се осъществят, ако не веднага, то това ще е процес, който ще продължи да се надгражда до средата на декември, а после ще прелистите нова страница от задачи, които ще продължат развитието ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ