СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 20.07.2020 – 26.07.2020

x


Седмицата започва с Новолуние, така че ще рестартира въпроси, които са свързани със социалния ви статус – брачни отношения, кариерно развитие. Новото начало, което се символизира от Новолунието, може да се тълкува и като „втори шанс“ да се въздействат и насочват неразрешени приоритети от миналото, натрупани във времето, но останали без изход или решение.

Сега е моментът да се справите с вид предизвикателство като се мобилизирате и с усилие се изкачите на по-високо ниво, излезете своеобразни победители. Ако това е невъзможно, тогава може да обиколите тази трудност или направо да оставите вид товар зад гърба си. Вие ще направите избор и съответна стратегия, която после ще има широко отражение и не само за идния месец, а за полугодие. Начинът на справяне ще покаже дали ще надстроите постигнати до този момент успехи или ще ви се наложи да се съобразявате повече с външни фактори, да отворите нова страница и т.н.

През втората част от седмицата желанието да се забавлявате, да се занимавате с онова, в което можете да блеснете или изпъкнете, ще нарасне в пъти.

Ще навлезете в период, през който можете да разгърнете потенциала си по оптимално добър начин. Мнозина ще отключат доза късмет…

Все така социалната активност е повод за радост, да привлечете онова, което е скъпо, важно за вас – любов, пари…През втората част на седмицата обаче, ескалира и вероятността да се сблъсквате с вид нечестност, ако има някакви тайни, които ви влияят, то те ще започнат да изплуват на повърхността, в края на тази и през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ