СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 24.08.2020 – 30.08.2020

x


Звездите все повече ви насочват към дела, които изискват само-дисциплина, които са повече по задължение, но за това пък ще допринесат за по-добрата ви професионална реализация.

Почти през цялото време ще ескалират доста оригинални хрумвания и идеи, които ще можете да реализирате на практика, така че да повишите доходите си или пък да спечелите нещо важно за вас.

Ако се нуждаете от вид обновяване на печалбите или в подхода за придобиване на финанси – вероятно ще откриете такива точно сега.

Мнозина ще си изградят план за действие, което ще преследват стъпка след стъпка и действително ще успеят в начинанията си.

В друг случай – ще пренаредите приоритетите си така, че да се по-ефективни.

През втората част на периода в по-ярки краски идентифицирате всичко, което обърква или пречи на просперитета ви, действа деструктивно или зад гърба ви… Това са варианти, но и оптимално подходящо време да се освободите от тези влияния, стига да не ги пренебрегнете.

Можете да се освободите и от грешни навици или токсични, нездравословни въздействия – буквално и в по-широк свмисъл.

На този фон и в по-ярки краски разбирате какво трябва да промените в подхода си, за да избегнете своеобразни спирачки и задръжки, с които се сблъсквате. Това ще подтикне мнозина да  преосмислят свои действия, за да се справят със своеобразно предизвикателство.

Друга водеща тема е домът, семейството, което ще ви указва силно въздействие, то допълнително ще насочва вектора ви на развитие с разяснителни разговори и решения, които се влияят от близкото ви обкръжение. В края на седмицата това може да е първоизточник на енергия, която да преобрази декорите ви на съществуване – буквално и в по-широк смисъл, посоката и в повечето случаи ще зависи от вас.

Отново като вариант – в душата ви ескалират силни емоционални преживявания и страсти, които се превръщат в генератор на мощни и базисни промени в живота ви и те ще засегнат онова, което обичате, цените най-много и т.н.  Припомням, че Марс е във вашия зодиакален знак, значи в повечето случаи вие сте „капитани на собствения си кораб“, така че посоката ще се определя от вашите действия, изберете я внимателно, ще ви помагат рационалните съждения, могат да ви попречат спонтанните и емоционални реакции…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ