СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 29.01.2024 – 04.02.2024

x


През тази седмица вие ще полагате доста усилия, за да утвърдите авторитета си в колектив,  за да се докажете пред другите и така е правилно,  защото по този начин  няма да изгубите контрол над бъдещи перспективи на развитие,  ще успеете да превъртите всякакви предизвикателства във ваша полза.

Ситуацията може да изисква от вас да направите известен компромис  или пък анализ: „ какво трябва да дадете,  за да получите друго и по- ценно“,  вие ще прецените дали си заслужава да платите цената,  буквално и в по-широк смисъл.

Някой от вас ще повишат своите разходи,  но това често може да се оказват полезни или неизбежни инвестиции във вашето бъдеще.

През цялата седмица ще бъдете социално доста активни,  ще общувате с повече хора, ще демонстрирате ваши качества, ще се борите за интересите си, ще демонстрирате най-доброто от себе си… Така по един естествен начин вие ще имате уникален шанс да материализирате ваши желания,  може да подействате добре на финансовото си състояние, да постигнете успехи или проби в кариерното си развитие,  на които после ще разчитате през следващите месеци,  а може и години.

Чудесен период да повишите благосъстоянието си,  да спечелите нещо важно за вас.

Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви и следствие на награда за усилия, които сте полагали до този момент. Възможни са изненади  и в повечето случаи приятни.

В любовта – получавате морална и материална подкрепа от страна на любим човек.

Ако сте семейни, може да срещнете партньор,  с който имате общи интереси, който може да допринася за по-добрия ви социален статус,  обществено положение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени