СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 30.12.2019 – 05.01.2020

x


През тази седмица възникват доста интересни, полезни идеи, които можете да обсъдите с вашите близки и те да подействат обогатяващо за вас и развитието ви. Възможно е да получите подобни предложения, внезапни шансове за печалба или нови източници на доходи да се оформят на хоризонта, особено, ако търсите такива или сте проявявали инициативност в това направление през изминалите месеци – сега ще започнат да се отключват резултати, възможности като своеобразна награда…

Всичко ново в живота ви може да е обвързано тясно с нещо старо или пък ще можете да си върнете минала възможност, ако проявявате интерес към това.

Няма да ви липсват и алтернативи на развитие, можете да сбъднете ваша тайна мечта или да реализирате планове на „два фронта“, въпрос на избор от ваша страна.

Амбициите ви нарастват в пъти, но колкото са по-значими те, толкова по-далеч можете да стигнете, защото сте здраво стъпили на земята, знаете какво искате и как да го постигнете.

На 03 януари Марс – вашият покровител, преминава в Стрелец и до 16 февруари ще раздухва още повече огнената ви енергия и ентусиазъм. Ще „стреляте“ все по-далеч и по-високо през това време, ще виждате повече възможностите, отколкото опасностите, ще привличате и доза късмет.

Ще постигате успехи над средното ниво, ако пътувате, демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, обогатявате знанията си…

Няма да ви липсва компания и подкрепа, популярността ви продължава да расте, възползвайте се.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени