СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 25.12.2017 – 31.12.2017

x


Фокусна точка се превръщат партньорските ви отношения-лични или делови. Причините могат да са промени около важни за вас хора ,които рефлектират и върху вас самите, а може и да са трансформации в самите взаимоотношения. Вие кипите от силни страсти и чувства, факт, който ще ви стимулира да направите всичко по силите си, за да удовлетворите този емоционален вакуум, така че да получите удовлетворение, да постигнете успехи, които да отговорят на вашите, но и чужди потребности.

През тази седмица можете да си върнете стара любов или отминали преживявания да имат превратно значение, да определят бъдещото ви развитие, отново в частта взаимоотношения.

Ако всичко е наред, тогава можете да скрепите връзките си чрез разяснителни разговори, решения за брак или други ключови стъпки, които да ви сближат още повече. Това може да е общ творчески проект, да кажем-бизнес, а може и да е детенце, като минимум- ще се отдадете на забавления.

Ако е имало натрупани недоразумения обаче – те ще ескалират и ще изискват да бъдат разяснени, особено във вторник и сряда, когато става ясно до колко е възможно това.

Навлизате в превратен момент в партньорството и/или популярността ви, общественото ви положение. Припомням, че в началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте, елиминирайте своевременно евентуални негативи, ако има такива те задължително ще станат особено видни, както и онова пък, което ще съхрани близостта и доверието.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно вдъхновение от най-голямата модна икона.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ