СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 04.11.2019 – 10.11.2019

x


Вие имате шанс да преобразите начина си на съществуване чрез повишение на работното място, като демонстрирате висока квалификация, общувате с власт имащи персони, включително извън близкото ви обкръжение, ако пътувате.

Можете да увеличите популярността си, да разширите кръга си на влияние…

Подходящо е да се стремите да привличате на ваша страна по-възрастни и авторитетни фигури, с които да си сътрудничите, които да подпомогнат честолюбивите ви планове. Вероятността да успеете е повече от голяма…

Всички разширения на перспективите ни развитие, до които се доберете сега и чрез общуване, повишена инициативност, ще имат дълготраен и позитивен ефект, в края на ноември могат да се превърнат в повод да спечелите нещо значимо, да направите пробив в кариерното си развитие, на което ще разчитате дълго, вероятно и години напред.

Вниманието ви може да се обсебва от необходимост да уреждате документи, които влияят на финансовото ви състояние. Може и да са юридически казуси – в този процес ще се преосмислят минали решения и ще се попълнят пропуски. Но не е подходящо да се подписват нови договори, а само да се отстраняват евентуални грешки.

Хора извън близкото ви обкръжение обсебват вниманието ви, сега можете да заздравите отношенията си, да изчистите спорни въпроси,  да стигнете до вид съгласие, споразумение, ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени