СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 13.02.2023 – 19.02.2023

x


Голяма част от събитията се движат повече по инерция, вие в по-ярки краски виждате с какво можете да продължите напред, защото ви действа стабилизиращо, защото можете да го надградите и обогатите в бъдеще. Ако трябва нещо да оставите зад гърба си обаче, подобно на товар, това пак така ще бъде по-видно от обикновено.

Не е препоръчително сега да пресирате случващото се, дни преди Слънцето да влезе в вашия зодиакален знак и приключване на един лунен месец.

Периодът много прилича на приключването на една глава от вашия живот – с развръзки и показателни събития, преди да прелистите нова страница и да продължите напред. Нека това да ви зарадва, да ви даде награда, да има стабилизиращ ефект или като минимум – да ви помогне да си изградите оптимално правилна стратегия.

Повечето от вас се радват на подкрепа и одобрение от страна на околните.

Вие можете да излъчвате доза магия, може да използвате психологически или интуитивен подход, така че да привлечете онова, което най-силно желаете или обичате, което е „ваше“ по призвание.

Стига да искате – въздействието ви върху обект на вашето внимание ще бъде над обичайното, това е възможност, от която можете или трябва да се възползвате, но без да злоупотребявате.

Пред вас се оформят варианти за допълнителни източници за печалба, засега тези шансове се  появяват на по-далечен хоризонт – като идея, която изисква повече време за реализация, като предложение, което ще обмислите…

Препоръчително е да не пренебрегвате вътрешния си глас, на този етап той е верен и много мощен ориентир.

Следвайте естествено ход на събитията, които могат да ви възнаградят, правете анализи с какво да се разделите и подобно на тежест, това ще отвори място за нещо ново и по-перспективно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени