СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 15.04.2024 – 21.04.2024

x


Съвпадат между Уран и Юпитер може да се превърне в повод за изненадващи и много приятни предложения, които да преобразят ваши бъдещи перспективи на развитие.

Това може да се превърне в едно голямо ново начало, което да допринесе за вашата популярност, нови и по-добри социални позиции.

Ваши креативни идеи и изказвания ще имат широко отражение. Не пренебрегвайте интуитивни прозрения, внезапни желания, които може да не са случайни, а подсказка за бъдещ просперитет и съответни шансове.

Някои от вас ще могат да привлекат на своя страна влиятелна и власт-имаща личност, ще създадат контакт, ще постигнат договорка, която е способна да преобрази живота им в положителна посока.

Някои шансове сами ще застават на пътя ви, а други е добре вие да отключите и чрез собствената ви инициативност.

Все пак през втората част от седмицата усиленият информационен поток може да е повод да узнаете тайни… Ако някой действа зад гърба ви, имате тайни врагове или има нещо друго, което не сте забелязвали до този момент, сега ще възникне възможност да го идентифицирате.

Полезно е да се пазите от конфликти през това време.

Бъдете внимателни на път…

Прекратени връзки и договори през втората част от седмицата едва ли ще бъдат възстановени. Може да чуете новини, които да преобразят ваши бъдещи планове, но знанието винаги е сила.

Появяват се шансове да подействате добре и на доходите си, ако в миналото сте изгубили нещо или сте пропуснали обогатяващ шанс, сега може да си го върнете.

Време е да преговаряте за интересите си.

Вие се намирате в период, през който дребни ваши действия и инициативи имат широко отражение, за следващите месеци, а може и повече, имайте го предвид и се възползвайте от това внимателно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени