СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 20.02.2023 – 26.02.2023

x


Седмицата стартира с Новолуние, което е в вашия зодиакален знак, така че повечето от вас ще са на път да обновят живота си на различни нива – в личен и делови аспект.

На този етап най-силно усещат „ветровете на промяната“ родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Вашата интуиция, способност да влияете на тенденции, хора и обстоятелства ще расте перманентно, възползвайте се по оптимален начин. Интуицията ви през първите дни е забележителна, може да имате предчувствия, интуитивни прозрения, от които да се възползвате, за да изберете най-вярната за вас посока. Мечтайте! Току виж мечтите ви се сбъднат!

Използвайте това Новолуние като „приливна вълна“, която ще ви отведе надалеч към вашите мечти и ще ги материализира. Вашата сила е във вашето въображение, което винаги може да намери изход и решение, път към желанията, сега тази тенденция и послания към вас са усилени в пъти, така че е хубаво да се възползвате от този шанс.

Нараства вероятността да увеличите вашето благосъстояние, да подействате позитивно на финансите си. Тази перспектива ще се увеличава и през следващата седмица, част от  възможностите сами ще застават пред вас, но е хубаво други вие да отключите и чрез собствената си инициативност.

Информационният поток е много усилен, възможно е да ви носи изненади, ако някой роднина или човек от близкото ви обкръжение действа зад гърба ви, сега ще можете да разберете това и да вземете съответни мерки.

Под това въздействие спонтанно може да скъсате контакти или договори или да промените комуникацията с определени персони.

Подходящо време да хармонизирате домашната, семейна среда…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ