СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 24.07.2023 – 30.07.2023

x


Вашето ежедневие е все по-натоварено, но ви дава шанс да се докажете на работното място, да извоювате успехи, които после ще прорастват дълго. Може да проведете разговори, да получите известия, предложения, които пак така касаят професионалната ви реализация…

Всичко това ще се превръща в повод да си върнете шанс от миналото, ако сте пропуснали такъв, друг вариант – ще можете да наваксате с изостанали дела, ако има такива.

Струва си да бъдете по-инициативни в тази сфера от вашия живот, а звездите ще ви подкрепят, могат да ви помогнат да изчистите спорен казус, да се измъкнете от сложна ситуация или пък да намерите изход, ако се нуждаете от такъв, който пак така касае честолюбиви планове свързани с вашата реализация.

На този фон информационният поток се усилва и тази тенденция ще продължи и през следващата седмица. Вие може да проведете доста полезни или конструктивни разговори, може да привлечете на ваша страна влиятелна или власт-имаща опека, може да влезете в съдружие, ако това ви интересува.

В обкръжението ви може да има личност, която ви помага, стимулира, но и понякога дразни.

Може да се възползвате от нея, за да делегирате отговорности, за да си бъдете взаимно полезни, дори и това понякога да изисква повече компромиси от ваша страна.

Хубаво време да хармонизирате партньорските си отношения.

Ако сте сами, можете да привлечете партньор, който е енергичен, завладяващ, страстен, интересен… Такава връзка обещава да бъде перспективна, в повечето случаи и, ако я  започнете през тази или следващата седмица…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени