СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 27.11.2017 – 03.12.2017

x


Водите разговори, които пряко касаят материалното ви положение, получавате новини, които ще се превърнат в основна тема за идните месеци. Въпреки всички позитивни аспекти, ако има някои идеалистични представи за бъдещото ви развитие, то те сега ще се проявят като разминаване с очакванията. Оценете спокойно случващото се, имате достатъчно механизми да въздействате на случващото се, особено, ако наблегнете на рационалните съждения, натрупан опит и т.н. Тогава ще оберете плодовете на дълго полагани усилия, ще получите опека от по-възрастни и авторитетни лица.

Ако има някои нереалистични представи по водещи за вас теми, засягащи социалния ви статус – общо, то ще можете да ги идентифицирате чрез текущи събития – обърквания, съмнения или като се вслушвате във вътрешния си глас. Същевременно се появяват възможности да разширите хоризонтите пред вас, да подобрите начина си на съществуване като излезете извън границите на познатото, общувате с хора извън близкото ви обкръжение.

Добре се развиват юридически казуси, също отнасящи се до пътувания, повишение на квалификацията или общественото ви положение.

Възникват непредвидени или допълнителни разходи и нека те да не рефлектират върху взаимоотношенията ви или доброто ви настроение.

Все пак не се препоръчва да предприемате финансови рискове, да теглите кредити, да задлъжнявате, особено в четвъртък и петък, но не само.

Пълнолунието на 03 декември осветява социалния ви статус – общо, в частност – дом, семейство, условия на съществуване. Преумножете позитивите и елиминирайте своевременно евентуални негативи, не ги пренебрегвайте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ