СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 26.10.2015 – 02.11.2015

x

9-Sagitarius


През тази седмица звездите продължават да влияят силно на социалния ви статус – вашият имидж се променя, от една страна харизмата и личностния ви потенциал сега правят високо впечатление и се утвърждават под влияние на различни провокации, а от друга – налага ви се активно да отстоявате авторитета си пред конкуренти или пред допълнителни ангажименти, понякога условия на съществуване.

Но ви се дава шанс да спечелите нещо значимо – повишение, финансов бонус, ако сте служител във фирма или друг „подарък” от съдбата, като минимум – адекватна възвръщаемост и оценка на положените от вас усилия.

Ако имате частен бизнес обаче, тогава делата ви не вървят толкова гладко, а са повод за равносметки, изискващи вид корекция, инвестиции, не са изключени и изненади, ако сте в процес на преговори, особено в понеделник.

Вие приключвате един житейски цикъл през ноември, който най-силно се отразява на дома, в който живеете, семейни традиции, отношения с близки и роднини. Възможно е в това поле да откриете неочакван изход на заплетени въпроси, но тенденцията е такава, че нещо остава зад гърба ви, трансформира се трайно, за да се обнови през декември и да ви постави, надявам се – в по-добри позиции. Все пак зависи от натрупвания в миналото, а вектор на развитие, който вие сами ще насочите, но в рамките на възможното, вероятно има неща, на които не можете да влияете и на този етап се отчитат като „кармични”, зародили са се през септември със съответните окончателни развръзки или „плодове” през февруари 2016г.

Във вторник и сряда сте доста натоварени, но дните са резултатни.

В четвъртък и петък е полезно да градите мостове с ваши партньори – лични и делови, защото успехите ви ще зависят повече от тях, избягвайте противопоставяне, рязко може да ви превърти надолу…

В събота и неделя сте доста емоционални, възникват допълнителни харчове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ