СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 02.10.2023 – 08.10.2023

x


Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, но вие се намирате в прекрасен период, през който можете да оберете плодовете на полагани от вас до този момент усилия.

До осми октомври вие може да сбъднете ваше съкровено желание,  юправите стъпки, които могат да имат широко и позитивно отражение върху вашата репутация, обществено положение… Забелязвани сте над обичайното и със съответните позиции.

Водите доста конструктивни разговори, които могат да доведат до възможността да осъществите цел или желание следствие на подкрепа и одобрение от страна на определени личности.

Във вашето обкръжение може да има личност, която ви подкрепя, допринася за вашия собствен просперитет.

Мнозина ще проведат доста конструктивни разговори, чрез които ще можете да се сдобиете с популярност, по-широка подкрепа, а някои от вас ще се доберат и до власт, буквално и в по-широк смисъл.

Комуникацията се превръща в проводник на възможности, от които можете и трябва да се възползвате, но също така и вероятност да се сблъскате с някои тайни…

Вашите високи амбиции, вид непреклонност по един естествен начин ще предизвикват и конкуренция, а в по-крайна форма и недоброжелатели, така че ще е хубаво и да внимавате на кого се доверявате.

Може да чуете новини, които ще ви помогнат да надникнете отвъд видимото, така че ако нещо действа зад гърба ви, ще можете да го идентифицирате и да вземете мерки.

Пазете се от конфликти, които могат да се провлачат дълго.

Периодът е подходящ да прекратите контакти и дори договори, които вече са изчерпани и ви натоварват прекалено.

През втората част от  седмицата все повече ще се въздържате от спонтанни изказвания,  голяма част от вашите анализи ще остават скрити за околните, вие ще реагирате на вашите връзки, вероятно и не без причина, но това в повечето случаи ще има оздравителен ефект.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени