СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.01.2022 – 16.01.2022

x


Вие все още се намирате в период, през който вашата среда на съществуване се променя, променя се и вашия начин на мислене и съответно как възприемате определени хора от обкръжението ви.

През тази седмица вие можете да оздравите връзки, да получите достатъчно подкрепа от страна на хора, с които гледате в една посока, имате сходни интереси.

Възможно е да проведете разговори, да чуете думи, които да докоснат душата ви или да ви донесат вид удовлетворение. Периодът е подходящ да оздравите сърдечни връзки или да ги превъртите на още по-високо и позитивно за вас ниво.

Ще имате такава възможност, включително като си кажете някои истини, нещо премълчавано, ако има такова.

Но общуването често ще се превръща в повод за шансове на различни нива, изчистване на недоразумения, успешни преговори, превъртане на предизвикателства в полза, стига да не са преминати определени граници. В края на тази и началото на следващата седмица  проведени разговори и получена информация действително може да има силно преобразуващо значение, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Семейните Скорпиони все още може да са в някаква спорна ситуация със своя партньор и по отношение на условия на съществуване, например кой и какви ангажименти поема у дома, в друг случай – това са спорни имотни казуси или пък свързани с местоживеене и т.н.

През тази седмица може да ескалира важно събитие, което ще се разреши едва през февруари, но вие ще имате време до тогава да преосмислите вашия подход, взети решения,  така че да изчистите евентуално напрежение, да получите онова, което е най-добро за вас, а не нещо друго. В този смисъл е препоръчително да гледате в по-далечна перспектива на развитие.

Не са изключени повишени разходи, в оптимален случай те ще бъдат полезни инвестиции във вас самите или в любими хора, но все пак е полезно да се пазите от манипулация, измами или подвеждане, не поемайте излишни финансови рискове, бъдете по-внимателни по отношение на приходи и разходи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта тип клъч от VALENTINO

Чанта тип клъч от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ALESSANDRA RICH

Къси панталони от ALESSANDRA RICH Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Миди рокля от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен стил от Дженифър.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ