СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.10.2022 – 16.10.2022

x


По-голяма част от тенденциите се движат по инерция…

Някои от вас ще получат награда за положени до този момент усилия чрез съответни развръзки, към които са се стремили дълго.

Появяват се шансове да стабилизирате или подобрите финансовото си състояние  следствие на морална или финансова подкрепа от страна на влиятелни личности, които влияят на благосъстоянието ви, това също могат да бъдат ваши партньори, а понякога и отлично взаимодействие с финансови институции.

Тенденцията няма да прекрати повишени разходи, които перманентно ескалират, но може да ви компенсира по някакъв начин.

Въпреки всичко е препоръчително да направите преоценки на приходи и разходи, за да спрете някои течове или пък да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви нанасят щети, към настоящия момент можете да се справите с тези предизвикателства, ако желаете разбира се…

В последно време може да се проявяват и някои недоразумения с вашия партньор, в дома и семейството, ето че сега въздействате и на тези теми, канализирате ги в едно по-благоприятно за вас направление, стига да не са преминати определени граници.

Ежедневието ви може да е доста динамично, понякога извън обичайния ритъм поради допълнителни задачи, с които трябва да се справите или това са стари и неразрешени въпроси, ангажименти, които не сте изпълнили и сега напомнят за себе си.

Нека това да се превърне в причина да преосмислите с какво да продължите напред, с какво да се разделите, как да пренаредите приоритетите си, за да не се разпилявате в различни посоки, за да отстраните евентуални слабости в чисто професионален аспект и не само, за да сте по-ефективни и успешни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени