СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.07.2022 – 24.07.2022

x


По различни поводи вашият поглед ще бъде устремен към по-далечни перспективи на развитие, все едно сте склонни да сглобявате една цялостна картина, така че да изберете най-вярното посока за направление.

Вие се намирате в уникален период, през който можете да надникнете в  по-далечното бъдеще. Затова ще ви помогнат проведени разговори, новини и т.н.

Занимават ви и въпроси, които се отнасят до повишаване на квалификацията, хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл обсебват вниманието и съзнанието ви.

Подобни контакти търпят преобразувания, а посоката на развитие много ще зависи от вашите собствени желания, също натрупани до този момент емоционални преживявания  и т.н.

През тази седмица може да чуете новини, да вземете решения, които имат превратно отражение. Едни контакти ще се оздравят, други могат да се скъсат, вероятно и не без причина, а защото узнавате тайни или просто искате да се дистанцирате от токсични влияния, буквално и в по-широк смисъл.

Вие сте склонни да променяте вашия начин на мислене, начин, по който възприемате околните, защото проследявате причинно-следствени връзки, надниквате в по-голяма дълбочина на случващото се и със съответните последици.

Постигате голяма яснота, а това е важно и полезно, знание, от което ще се възползвате.

Не е изключено през настоящия период да ескалира своеобразна борба за власт, противопоставяне на интереси, използвайте гъвкав подход, за да излезете победители, а не обратното.

Бъдете внимателни, ако се налага да пътувате. Ако водите юридически дела или пък се въвлечете в спорни казуси, тогава внимавайте за подробности и удари под кръста, образно казано, за да се предпазите, за да е случващото се във ваша полза и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ