СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 06.02.2023 – 12.02.2023

x


През настоящия период и до 20 февруари информационният поток е много усилен, може да ви се налага да полагате повече усилия, за да наложите мнението и авторитета си, може да проведете разяснителни разговори, които имат широко отражение.

Не е изключено да ви се налага да отговаряте на повишени изисквания. Комуникацията, известия и предложения, ще ви мобилизират, ще очертаят по-далечни перспективи на развитие, може да са съпътствани от необходимостта да преодолеете някакво предизвикателство.

Здрави връзки ще стават още по- здрави, останалите ще се прекратят, ако не веднага, то до 20 февруари, това може да засегне и договори или ще се вземат важни решения в това направление.

Текат процеси, които имат значение и отражение върху финансовото ви състояние, което е като скачени съдове за подкрепа, за тенденции, които вече сте задали.

Все още можете да насочвате, възползвайте се, въпреки че голяма част от тях вече са набрали скорост и просто получавате яснота. Повечето от вас ще получават подкрепа от страна на своето семейство и най-близките си хора.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения с вашия партньор, те може да са свързани  с битовизми, по-голяма натовареност, която по един естествен начин влачи и известно напрежение, раздразнителност, освен ако съзнателно не се стремите да избегнете подобна и не твърди позитивна перспектива…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени