СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.05.2020 – 17.05.2020

x


През тази седмица можете да направите пробив в професионалната си реализация или да спечелите нещо значимо, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

В друг случай – усилия, които сте полагали до този момент в кариерното ви развитие най-накрая започват да дават нужните резултати и се материализират.

Извоювани успехи в този сектор от живота ви ще прорастват дълго и ще ви гарантират подобно развитие и през следващите месеци…

Евентуално неудовлетворение обаче ще е признак, че ще трябва поетапно да смените стратегията си или генерално посоката на развитие.

На този фон все по-важна тема стават въпроси свързани с вашия дом и семейство. В оптимален вариант – може да решите да инвестирате в тях, да вземете мерки, които ще подобрят фона ви на съществуване, включително чрез ремонти или пък изчистване на натрупани недоразумения.

Този процес не винаги ще бъде лесен. Ако във времето са ескалирали проблеми, нещо недоизказано, но ерозивно в отношенията ви с вашия партньор, то сега това задължително ще изплува на повърхността. Тенденцията може да се превърне в причина да се концентрирате да изчистите тези различия с любим човек, дори и да ви се струва, че той се държи непоследователно, вероятно ще има причини за това, открийте първопричини, които понякога ще бъдат невидими от пръв поглед.

В друг случай – тълкуванието ще бъде, че важни за вас хора имат нужда повече от обикновено от вашето внимание и подкрепа…

Пазете се от недоразумения с любими хора, партньори, дори в делови контакти, които ще ви завлекат във водовъртеж, от който ще се измъкнете едва през август  или ще доведат до скъсване на контакти. Наблюдавайте, насочвайте – в началото винаги е по-лесно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей понеделник, да поиграем на стил?!?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ