СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 31.07.2023 – 06.08.2023

x


На 1 август предстои пълнолуние, което ще ви донесе пълнота от знание, пик от информация, тя може да засяга важни за вас връзки, дори договори…

Чутото ще има широко отражение и вие ще можете да надникнете в по-далечното бъдеще.

Ценете високо хора, на които можете да разчитате.

Прекратени отношения или контракти сега, едва ли ще бъдат възстановени.

Пазете се от конфликти или деструктивни спорове, които ще се проточат дълго или ще ви показват въздействие поне до края на седмицата.

Общуването е проводник на промени, но и възможности, имайте го предвид и насочвайте внимателно, укрепвайте онези взаимоотношения, които могат да се превърнат в мост на собствените ви успехи.

Ако в миналото са възникнали някои спорни въпроси, които касаят професионалната ви реализация, по-далечни хоризонти на развитие, това дори може да включва юридически казуси, взаимоотношения с влиятелни или власт имащи личности – сега те могат да се възстановят…

Приемете случващото се като право на втори опит, така че да получите по-добри резултати от преди.

Всъщност, вие ще имате варианти…

Ако имате конкретна цел, вложите повишена инициативност и упоритост в нея, тогава е почти задължително да направите пробив в избрано от вас направление, да превъртите евентуални предизвикателства в полза или пък да постигнете много редки успехи, на които ще можете да разчитате през следващите седмици, месеци, а може и много повече.

Крайният резултат ще зависи много от собствените ви амбиции, но също така и какви тенденции сте задали в миналото.

Ако настоящото не ви удовлетворява, тогава пред вас могат да възникнат варианти, от които да се възползвате, те може да изискват повече време, за да осъществят напълно, но пък да допринесат за по-добър социален статус, така че да се сдобиете с повече престиж или пък да намерите най-вярното, подходящо място за вас.

Почти през цялата седмица ескалират изненади, които ще променят предварителния ви график или ще извеждат ежедневието извън обичайния ритъм, така че ще е препоръчително да планувате на момента, за да се справяте с всичко.

Ангажименти, които касаят дома и семейството, може да ви натоварват над обичайното, нека това да се превърне в повод за вид мобилизация, а не напрежение и усложняване на семейни отношения…

Някои теми от този сектор изискват просто повече време или търпение, за да се разрешат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени