СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 28.11.2022 – 04.12.2022

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, после да ви се налага да направите избор, който ще определи бъдещи перспективи на развитие…

Този процес може да е съпътстван с необходимостта да проявявате повишена адаптивност към средата ви на съществуване, към хора, които влияят на вашата сигурност, финансово състояние, чувство на щастие – общо.

Вашата активност е висока, често може да се оказвате в център от внимание или от дебати,  от вас ще се изисква да се съюзите с хора, които могат да допринесат за благоденствието ви, но и да прекратите контакти способни да ви нанесат щети – финансови или морални.

Изглежда, че ще има и от двете, а от вас ще се изисква да направите своеобразна чистка на обкръжението ви.

И така, през настоящия период вие ще имате шанс да повишите или подобрите вашите доходи, може да се върнете минала възможност, която ви действа стабилизиращо и в чисто финансов аспект, това ще се случи в следствие на вид опека от страна на влиятелна или власт имаща личност или пък ще бъде награда за полагани от вас до този момент усилия.

Въпреки всичко, мнозина ще са попаднали в обстановка на повишена конкуренция или дори конфликти на интереси, които ще изискват да ги защитавате умело и до краен предел.

Ако това е невъзможно, тогава вие може да решите да се преместите на друго място, което е по-благоприятно за вас и ви дава шанс да разгърнете и демонстрирате потенциала си.

Дали се налагат резки промени в живота ви, дали трябва да направите някакъв завой, в значима степен ще си проличи сега, но шансове пред вас ескалират, вие трябва да ги забележите и да се възползвате от тях.

В любовта – владеят ви силни страсти, ако те не прелеят в някакви крайности, тогава всичко ще е наред.

Не са изключени повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени